Begeleiding

Begeleiding voor spelers

Tijdens je periode in de jeugdopleiding bij een BVO komt er heel veel op je af. Wij helpen je daar graag bij.

Op technisch vlak kunnen wij je helpen met extra trainingen. Ook mentaal steunen we je, je kunt met alle vragen bij ons terecht.

Wij bezoeken regelmatig je wedstrijden en analyseren deze. Die analyse bespreken we met je. Zo helpen wij jou om het maximale uit je ontwikkeling te halen.

Begeleiding voor ouders

Als Skills for Soccer hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het begeleiden van ouders, van wie de kinderen in aanraking komen met stages bij BVO’s (Betaald Voetbal Organisaties).

Wij merken dat er steeds meer ouders direct worden benaderd door BVO’s en ook vaak door diverse BVO’s tegelijk. Veel BVO’s selecteren al op zeer jonge leeftijd. Het uiteindelijke percentage van spelers en speelsters die het eerste elftal halen is ongeveer 3%.

Iedere betaalde organisatie heeft een mooi verhaal en ze willen uw kind vaak zo snel mogelijk overhalen om voor de hun BVO te kiezen.

Als ouders staat u voor een belangrijke keuze van uw kind en er komt veel op u af.

Voor welke betaalde voetbalorganisatie kiest u en waarom? Maakt u  een keuze op basis van gevoel Bijvoorbeeld omdat u of uw kind supporter is van deze BVO?

Wij helpen u een gefundeerde keuze te maken op basis van ons onafhankelijke advies. In een persoonlijk gesprek leren wij uw kind en u beter kennen en kunnen zo de persoonlijke omstandigheden en de mogelijkheden gezamenlijk afwegen. Op basis van dit gesprek geven wij u een advies.

Daar eindigt de samenwerking niet. Ook tijdens het stagetraject kunnen wij uw kind op mentaal en technisch gebied begeleiden. Zo vergroten we samen het slagingspercentage van de stageperiode en komen een stapje dichterbij de droom van uw kind.